dilluns, 10 d’octubre del 2016

Presentació de l'escola Mossèn Jacint Verdaguer

L'escola Mossèn Jacint Verdaguer es presenta i mireu quina foto més xula ens envia!!


Moltes gràcies a tots els nois i noies de tercer que esteu participant.





Hola amics i amigues del Pakistan,  





Som els alumnes de 3r A i B de primària, 41 alumnes de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer, situada a la ciutat de Barcelona, al carrer Lleida, al barri del Poble Sec.



Us explicarem una mica tot el que tenim al barri del Poble Sec: El museu MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), el Mercat de les Flors, un munt de Museus (l’Arqueològic, Etnogràfic, els dels  Bombers de Barcelona), les Fonts de Montjuïc, la Plaça Naves (on anem molts nens a jugar), l’Institut del Teatre, altres Escoles i Instituts, un hotel molt important Crown Plaza (on venen molts personatges importants i moltes vegades els jugadors de futbol d’equips com el Madrid), la Plaça Espanya on hi ha el Centre Comercial “Las Arenas” que abans era una Plaça de braus i la van reformar. 

Hi ha moltes històries que ens han comentat de coses que van passar a l’antiguitat i nosaltres al curs de primer vam estudiar del nostre barri. Per això sabem que hi ha moltes botigues i places amb noms de persones que durant la seva vida van ser molt importants per descobriments o coses que van aportar a la nostra societat, per exemple: la Plaça del Dr. Franquesa, la Plaça de Margarida Xirgú...  


El barri del Poble Sec és un barri de Barcelona, la ciutat capital de Catalunya. Barcelona és una ciutat on hi ha platja i ciutat, és una ciutat de costa o litoral, així que tenim de tot. A Barcelona hi ha coses tan importants i conegudes com La Sagrada Família, el Parc Güell, la Casa Batlló, l’edifici de La Pedrera, la Torre Agbar, La Catedral, i institucions importants com l’Ajuntament o la Generalitat. Al final del Poble Sec, on ja comença la Barceloneta arribem al mar.



La nostra escola té molts anys (quasi 90) i fem moltes activitats.  D’assignatures fem: Castellà, Català, Anglès, Medi Natural i Social, Mates, Educació Física, Educació Visual i Plàstica, Informàtica, Educació en valors o Religió. Tenim la sort de tenir una biblioteca on anem tots i ens deixen llegir i portar-nos llibres a casa en préstec i desprès retornar-los.    



Hem fet una bústia per decidir un conte que us enviarem. Volem fer amics i llegir per aconseguir un camí de llibres. Us volem regalar contes d’aquí de Catalunya i també volem que ens passeu algun vostre, contes divertits. 



Ens ha agradat escriure-us aquesta carta i volem rebre aviat la vostra.


Els alumnes de tercer de primària de l’Escola Mossèn Jacint  Verdaguer.